Profile DJ Matthijs

Reviews (selectie)

Bruiloft Charlotte en Bart, Kasteel De Hooge Vuursche, boeking via SKYFLY Entertainment https://skyfly.nl/staff/dj-matthijs/
“Beste Matthijs, wat heb jij samen met ons een fantastische avond gemaakt van ons bruiloftsfeest. Geen enkel moment die vloer leeg gehad. Heerlijk gedanst de hele avond, En zoveel complimenten van onze gasten voor jou. Wat heeft iedereen een top avond gehad. Een dikke vette chapeau!! Het is jammer dat deze avond zo snel voorbij ging, ik wilde hem nog wel even langer laten duren. Ook het contact vooraf was al super, het kennismakingsgesprek, de appjes over en weer om nog het een en ander met elkaar af te stemmen. Zo wisten we precies wat we van elkaar verwachten. Super bedankt nogmaals voor de top avond die we hebben gehad. Matthijs! een absolute aanrader voor een avondje gegarandeerd FEEST!!”

Bruiloft Joep en José, Landgoed de Westerbouwing, boeking via SKYFLY Entertainment https://skyfly.nl/staff/dj-matthijs/
“Matthijs, je hebt een fantastische show verzorgd! Goed aangevoeld welke muziek onze gasten wilden horen, toch ook de voorbesproken nummers er mooi doorheen gemixt. Superleuke filmpjes van je gekregen, we zijn dik tevreden!”

Tuinfeest Hester, privé lokatie, boeking via DJ Melvin https://www.dj-melvin.nl/
“Matthijs, het was een fantastisch feest, memories forever. Je hebt geweldig gedraaid. Veel mensen vragen waar ik die dj vandaan had 😉
Dank je wel voor de geweldige avond!”

Bruiloft Lizet en Jeroen, Mariënhof
“Ik heb uitgebreid contact met DJ Matthijs gehad voorafgaand aan onze bruiloft . Hij was zeer geïnteresseerd in al onze wensen qua muziek, sfeer en alle details om onze feestavond geheel naar onze wens te kunnen creëren. Hier is hij fantastisch in geslaagd, hij heeft onze muziekkeuze en smaak goed begrepen. Het was een geweldige avond waarin er veel gedanst werd.”

Event Dag Met Een Lach, Facebook review: https://www.facebook.com/DjMatthijs/reviews/
“DjMatthijs heeft op zaterdag 1 december, ondanks het vroege uur en de kou op Rotterdam Airport, bij 80 kinderen met een zeldzame ziekte en 15 vrolijke zwarte pieten de voetjes van de vloer gekregen tijdens de Sint Verbindt Rally met Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en Jan Lammers. het was één groot feest. Dankjewel!”

Themafeest Forever Young 90’s & 00’s, Facebook review: https://www.facebook.com/DjMatthijs/reviews/
“Bij Matthijs begint het feest al van te voren. Vooraf veel contact gehad over de muziek en hij verraste me met zijn kennis van platen. Hij wist moeiteloos in te haken op mijn verzoeknummers die niet standaard waren en kwam zelfs met nummers waar ik niet aan gedacht had maar echt te gek vond. Hij voelde dat goed aan. Dat gold ook voor de avond zelf waarop bleek dat er na verloop van tijd vanuit het publiek toch behoefte was aan een wat andere stijl van draaien. Hierop wist hij goed te anticiperen en wist zo de goede sfeer echt nog een stapje hoger te krijgen. Verder erg duidelijk in zijn communicatie en heeft zijn materiaal goed voor elkaar.”

Event Proud To Be Me, Podium Gigant, Facebook review: https://www.facebook.com/DjMatthijs/reviews/
“DjMatthijs is een hele toffe DJ! Hij houdt zich aan afspraken. Luistert naar je wensen. Is ook nog eens super aardig en betrokken bij je evenement. Hij draait voor ieder wat wils en speelt in op het publiek. Matthijs is de DJ voor je feest!!”

Diverse bedrijfsfeesten, Schuberg Philis, Facebook review: https://www.facebook.com/DjMatthijs/reviews/
“Matthijs is de ideale DJ voor jouw bruiloft/verjaardag/sweet16! Hij kan het allemaal: Namelijk anticiperen op het publiek, draaien wat het publiek wil horen of nodig heeft om te swingen.
Bij ons op kantoor heeft hij reeds in diverse settings en voor verschillende doelgroepen gedraaid. We zijn altijd meer dan tevreden.”